WE

Har min första helt lediga helg sedan jag började jobba och det känns riktigt bra måste jag säga. Firade i fredags med tacos, lite bubbel och lite utgång på det. Bra kväll. Igår tog vi oss iväg till Ikea (!) och det kändes nästan som att vara hemma i Sverige för en stund. Stora besvikelsen var att restaurangen hade stängt när vi kom dit, men i övrigt är jag hur nöjd som helst. Nu har vi bunkrat upp inför vintern och jul med ljus, filtar, tofflor och massa svensk mat. Inhandlade också en klädstång och ett helt gäng galgar vilket det varit lite halvt kris på här hemma. Men nu ska vi nog klara oss för ett tag i alla fall. På kvällen gick vi ut och drack vin och hängde lite med Ester och Vivianne. Sedan åkte vi och träffade våran amerikanska kompis i Belleville och så slutade det med att vi inte kom hem förrän några timmar sedan. Bra helg måste jag säga. Kram!


Kommentarer
Postat av: Mia

asbra blogg! hoppas du har en bra dag :)

2013-11-24 @ 15:40:47
URL: http://miaasofia.devote.se
Postat av: klarajt.blogg.se

Sv: Wow, siken koll du har! Tack för det hehe! Ja, precis! Känns ju ganska ovärt att åka till arlanda för att köpa starbucks och sen åka tillbaka hahahha! Då har man verkligen mycket tid hahah!

Vill du göra ett bloglovinbyte kanske? Kramis ♥

2013-11-24 @ 17:34:02
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: Linda

Roligt att det är samma fast det
är ett annat land :)

2013-11-24 @ 18:19:25
URL: http://fames.se/lindasfoto

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:
Alla kommentarer granskas innan publicering.
Om ni har frågor eller funderingar kan ni även kontakt mig via amandastyle.blogg[at]live.se.

All comments are reviewed before publish. If you have any questions or thoughts you are welcome to contact me through amandastyle.blogg[at]live.se as well.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (endast synlig för mig)

Din blogg/hemsida:

Din kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0