- BREAK -

Okej mina vänner, som ni märker har livet kommit alltför mycket emellan för att jag ska kunna hålla en okej uppdatering här på bloggen. Därför får det bli en paus på obestämd tid för min del, tills det finns lite mer tid i min tillvaro. Bli inte förvånade om jag är tillbaka om bara ett par dagar dock, men tills dess: ha de fint allihop!

YOU'VE GOT TO BE MORE DEMANDING AND I'LL BE YOURS

Random tublr
 
Jag har bestämt mig för hur min studentmössa ska se ut och har en klänning påväg hem (lite tidigt kanske men jaaa), kan knappt tro att det faktiskt börjar närma sig på riktigt nu. Om en dryg vecka åker jag ner till mitt älskade Frankrike och redan på torsdag är det studiedag vilket känns rätt fint. Lite sådant pysslar jag med just nu, när jag inte är i skolan/pluggar/dricker te. Massa kramar, vi hörs snart!

PUT ON A SMILE AND IT'LL BE ALRIGHT

Grazia France sept -12 / Studdedhearts
 
Okej, jag var helt enkelt tvungen att posta ett par fler bilder från senaste numret av Grazia. Favoritmodejobb just nu kan man nog säga med lätthet. Claire Collins gör ett utmärkt jobb, miljön och stylingen känns höstig och helrätt, kläderna ska vi inte ens tala om. Den vita jackan, de mönstrade byxorna, den sammetsröda chanelväskan, pälsjackan.. jag skulle kunna hålla på en bra stund. Mitt i prick, med andra ord!

RSS 2.0