PUTTING IT ON HOLD

Insett att bloggen får lida en hel del då jag antingen jobbar eller är bortrest, därför sätter jag det på paus till jag är helt och hållet tillbaka. Då mina vänner ska jag bjuda på en massa bilder. Sålänge får ni en video från Emmaboda och Steve Aoki. Fred ut.
 
PS. Om ni inte vill missa när jag är tillbaka så går det att följa mig här.

AT THE MOMENT

Okej, vad hände med bloggen där egentligen? Drog på mig okänd sjukdom och legat inne i en vecka. Tittat på Sex and the City oavbrutet då jag inte sovit. Trotsat sjukdomen och testat livet på massa medicin för att kunna åka till Göteborg och se Kent. Fruktansvärt bra och värt även om jag mått bättre, med andra ord inget jag skulle rekommendera. Bloggen är tillbaka snart mina vänner. Puss tills dess!

DEREK LAM RESORT 2013

 
 
Ph: Style.com
 
Så fint. Älskar stylingen framför allt men det finns även en hel del guldkorn som säkert skulle passa utmärkt till andra saker också. Känns inte riktigt som en resort-kollektion kanske, men det har nog mest att göra med ljuset etc. när jag tänker efter. Min favorit är look 3, vilken är er?

SÄG MIG ATT DET FINNS NÅGOT MER

Har ännu inga bilder från helgen så istället bjuder jag på en från midsommarlunchen. Himla trevligt. Jag har spenderat hela helgen på en kompis land tillsammans med 9 andra. Spelat kubb, badat, solat och ätit är lite av det vi sysslat med, därav den lite dåliga updaten. Har haft en väldigt bra helg i alla fall, det hoppas jag ni med haft. Hörs snart, bisous!

YOU GOT TO BE FREE

Ph: tagen av en vän (S?) på besök i Paris
 
Idag har jag haft en hård dag på jobbet och efter det cyklat sådär en mil sammanlagt hit och dit. Lite trött med andra ord. Men har Beach boys blandat med Beatles på hög volym, en vän på ingång och terasshäng på schemat hela kvällen så livet känns helt okej. Nöjd tjej. Ha en fin kväll allihop!

HERMIONE DE PAULA

Ph: Lookbook/Morven S
 
Idag, när jag inte har jobbat eller chillat på altanen, så har jag letat febrilt efter de här shortsen. Så fruktansvärt fina! Men såklart ska de vara utsålda både på Hermione de Paula's egna hemsida och på Asos, vilka är de enda ställena som jag vet säljer dem. Jag har även kikat på Ebay, Tradera etc. men får inget napp någonstans. Om någon av er vet var jag kan få tag på dem eller kanske till och med har ett par själv som du vill bli av med får ni hemskt gärna kontakta mig på amandastyle.blogg[at]live.se . För visst är de fina?

BABY, YOU'RE LIKE A FUCKING RAINBOW

Shirt - borrowed // belt - Zara // dress - H&M // bag - old from London // shoes - Primark
 
Visade er lite detaljer av en outfit härom dagen och precis såhär såg jag ut. Like it? Här finns den på lookbook och här på minoutfit. Bisous!

THEY'RE TALKING ABOUT YOU BOY, BUT YOU'RE STILL THE SAME

Igår spenderade jag ett par timmar i Norrköping med mamma. Shoppade lite, åt glass och promenerade längs vattnet i solen. Himla fint. På kvällen sen blev det lite vin och balkonghäng innan jag somnade djupt. Idag har jag mest pysslat med bilder, fikat på altanen och lyssnat på en massa bra musik. Lite lagom sådär en söndag. Hoppas ni har det bra allihop, bis!

RSS 2.0