J'AIMERAIS DÉJÀ TE DIRE JE T'AIME SANS CONSONNE NI VOYELLE


Jacket - sheinside // shirt - zara // shorts - H&M // watch - Michael Kors // bag - mum's old // converse
 
Här är outfiten jag visade er en liten peek av här. Inkluderar ett par nya favoritshorts, synd bara att sommaren börjar slå över till höst. Här hittar ni den på lookbook.

STICKAD LÅNGKLÄNNING


Ett av de sommarplagg som faktiskt håller hela hösten ut är långklänningen. Det är bara att byta ut ballerinas och en tunn kofta mot ett par rejäla boots och en stickad tröja så blir sommarkänslan bytt mot en annan, mysigare och höstigare. Dessutom är det ett bra sätt att kunna variera plagget på också, då småsaker som att ändra skovalet kan göra stor skillnad. Jag skulle dessutom vilja införskaffa en stickad långklänning som den ovan från Just Female att glida runt i de kommande månaderna. Toppenfin! Den blir din för 1730 kronor och finns att köpa hos Asos bland annat.

DETALJERAT

Lite såhär såg jag ut för ett par dagar sedan innan sommarvärmen lämnade oss helt. Shortsen är helt klart ett par nya favoriter i garderoben, ska visa dem bättre inom kort tillsammans med hela outfiten. Bisous!

BOOTS


Den senaste veckan har jag verkligen insett att hösten är påväg på riktigt nu, vilket medfört ett stort sug efter en lite höstigare garderob. Är man ute efter ett par boots är dessa från H&M ett bra budgetalternativ. Designen gör dem lite speciella samtidigt som de passar till allt. Blir dina för 400 kronor och du hittar dem här.

RECAP

Här får ni en lite inblick på vad jag gjort under in bloggpaus. Paris, födelsedagsfirande, god mat, Monaco, sol och promenader har varit några ingredienser. Toppenfint.

LIFESAVER

Jag har aldrig varit någon "hårtjej", med andra ord har jag aldrig riktigt haft orken eller brytt mig tillräckligt för att lära mig fina frisyrer och uppsättningar. Och helt ärligt trivs jag dessutom bäst, och passar också enligt mig bäst, i utsläppt hår. Men så har vi ju det där lilla problemet när man försovit sig och håret bara är en big mess. Mitt svar? The hair donut! Jag trodde helt ärligt att det skulle vara mycket svårare än vad det var, bara att ha två tofsar till hands så går det på någon minut. Vill man kan man dessutom fästa håret i en fläta runt istället för att bara snurra så ser det genast mer avancerat ut. Vet att den kommer rädda mig många mornar och kanske bäst av allt var priset. Hittade den på H&M för 30 riksdaler!

STOCKHOLM

Då inlägget jag postade igår uppenbarligen inte kommit upp får ni ingen update förrän nu. Spenderat helgen med några saknade vänner i vår huvudstad där jag har ätit gott, fikat, umgåtts, shoppat lite och bara njutit. Mycket bra helg med andra ord. Hoppas ni haft det toppen så hörs vi snart igen. Bisous!

BACK

Sedan ni senast fick någon ordentlig uppdatering har jag spenderat en solig vecka på Emmaboda, jobbat en del, hängt, firat födelsedagar och spenderat 10 fantastiska dagar i Paris/Marseille/Nice med fler eller färre turer till bland annat Cannes, St-Juan Les Pins och Monaco. Dragit på mig sjukdom och skador men mår bra ändå. Fällt ett par sorgetårar men kanske ännu fler av glädje.
 
Att börja skolan var precis lika vemodigt som alltid, kanske till och med snäppet värre denna gång. Kanske för att jag vet att det är absolut sista gången, kanske för att det svider lite (samtidigt som det känns bra) att vara tillbaka på hemmaplan igen. De närmsta helgerna är fullbokade och livet känns rätt så bra trots att, som alla vet, inget någonsin är helt perfekt.
 
Hoppas ni har det bra allihop, att jobb/skola/livet flyter på och att hösten inte känns alltför farlig. Lite extra kärlek till er som kikat in här varje dag och till er som troget följt mig på bloglovin'. Nu är jag tillbaka.

RSS 2.0